Saturday, 28 January 2012

Terperasan..

salam..

mcm yg lain tahu setiap jumaat sekarang ni ada balek da RAJA LAWAK MUSIM 6..hos sama gak..mantopss..

kat sini ika bukan nak cite sal hosnya a.k.a jozan tu..hukhuk..

actually ika terperasan satu kumpulan ni...ahli dia..cam familiar je..

ika ni pengemar tegar cite running man kat estro 393 tu..kalau korang pon tgk running man korea + raja lawak musim ni korang nanti akan perasan ada muka sorang ahli kumpulan ketupat ni cam sama gan pengacara program korea ni..

ni ha ika letak pic dorang..anda2 tolong nilaikan ye..tah2 ika perasan sorang2 je..hehe..
pic blur kit..raja lawak still baru so susah nak kodek-kodek pic peserta dia..

by miss google

p/s pengemar running man: kalau rajin cari la video raja lawak ni..tgk blek..^,^

12 comments:

  1. hehehe... hampir iras...
    yg bezanye pengacara tu nampak cerah sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol kan masz..?ika ingt ika swang je pasan..hehe..

      pengcara tu berisi kit..kn..?^,^

      Delete
  2. huhu, hampir sama,
    lagi2 dia pakai spek huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu emilya tgk msa dya ckp pon cm sma je..hehe..^,^

      Delete
  3. nak same.
    tapi sayang dah tersingkir.
    haha.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..btol smlm dh tersingkir daaa..^,^

      Delete
  4. kalau dok kat bawah lampu mau same kot..heheh
    btw bw sini,follow kak ika..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la kan..nsib la kak ika xpsan sorang2..hheh..
      eh..thanks dear..^,^

      Delete
  5. hahaha, ika..akak minat jugak tgk running man tu...and betol lah..akak pun baru perasan..before dis, akak wasa cm penah tgk gak mamat tuh tptak tau kat mane...heheheheh..anyway, nice to know you adik comellll!!!!nak blog cam kamu ley tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa..akak terer mekap komen kt cni..^,^akak pon minat give me 5!!..tol kan muka dorang lebeh kurang je..hehe..akak ni..blog akak g best..ika baru g n xpandai g..akak best da metap2..kite suke metap2!!^,^

      Delete
  6. hehehehehe..yeahhh!!!give me 5!!
    tapi dier tak ensem pun...hehehehe
    alaaa, malu akk ika puji lebey2 ni..
    akak nak blog comey cam ika punya...
    tak reti nak buat laaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..ika pnya tak cumil sgt laa..byk g cumil2 akak..
      akak try cri tuto da byk akak.....
      btol dya xncem tp lwak..hehe..
      mesti la xncem en boo akak je ncem buat akak jeee..hehe..^,^

      Delete