Friday, 16 March 2012

Nak Sexy Look..?❤

salam..

cak..!!hehe..sori yee again..ika hilang kejap timbul kejap..macam chips more.kejap ade kejap tak de..ika agak bizi..tp rindu giler nak update..

sori adik kecik princess ni coz tak sempat join segmen..tp thank dear tag akak ye..?

berbalik ke title entry kali ni..nak nampak seksi..??tak payah buka sana sini..tempek je kt muka..

ni cita sal facial mask yang kiut miut je packaging dia..

time jln2 sementara tunggu abah dtg ambil balik class ternampak kotak pink cumil mengamit2..sekali pandang terus grab..entah apa function pon tak tau main beli je tempek kat muka ni..hehe..

nama dia sexy look duo lifting effect berries & yogurt ear lobe mask. 

cumil kan..?pink lak tuu..auuww..girly tol..

boleh sangkot kat telinga..hehe..




ni pack dia yang kanan tu stiker free..stiker pon kawai,..^,^


price : rm 30++ ika dah lupa lak beli berapa..1 box ada 10 keping.

function : whitening, oil regulation, improves skin texture, firm up.

bestnya : wangi bau strawberry..pastu sheet mask ni sempoi la..siap leh sangkot kat telinga untuk dapatkan effect v shape tu..dah sangkot tak la jatuh kan..?tapi sebaiknya pakai time nak tido baring tu..lg best kalau letak dalam peti ais sejokkan..fuhh..lepas pakai tu skin rasa lembut, lembab, cerah dan muka nampak bentuk v..serius..

murah dan best..

ada lg dua jenis kotak biru untuk collogen dan kotak hijau untuk honey..kot..heehee..



ika akan kembali sekerap mungkin..rindu kwan2 blog..^,^

8 comments:

  1. Replies
    1. lelaki pon leh pkai gak..hehe..suma leh menempek..tankiu..^,^

      Delete
  2. patut la tuan punya blog ni comelll..
    cm suka plak tengok mask pink2 ni..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh akak lg cantik + gojes lg laaaa....
      btol akak cumil sgt kler pink lak tu pndai dorang buat mrketing nk trik gegurl2 ni..hehe..

      Delete