Friday, 30 December 2011

SEGMEN: JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012!

salam..
hari ika di tag oleh eyqha..untuk segmen ni..haha..nama sama kan..^.^soo..ika yang leh dikira 1st time masok segmen camni nak try gak la..tapi cam tak pandai sangat je..segmen ni oleh IRA ARINA tau..masok la ramai2 ye..perhatikan tarikh tutup yee..nanti terlepas..

klik sini yee..segmen ini..
sorry ika tak pandai nak letak link kat banner tu..=(
untuk sesapa yang nak join segmen ramai..ramai....klik kat segmen ini tau..^.^

and ika tag..:
lady emilya
balqis imanni
mashita

10 comments:

  1. eh kita ade laa,
    hehe thanks tag ;)

    ReplyDelete
  2. alaa..dah da ke emilya xpsan..hikhik..^.^

    ReplyDelete
  3. hai akak...saya dari segmen yg sama..
    sudah follow ^_^
    sudi2la singgah ke blog saya...
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  4. Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  5. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
    thanks join segmen ni :)
    maaf lambat terjah korang ya :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete